Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK ”) 10’uncu maddesi uyarınca Özet Akademi Yayıncılık Danışmanlık ve Eğitim Öğretim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi (“Fuat Hoca”) olarak fuathoca.net’e kayıt olma sırasında paylaştığınız verilerinize ilişkin sizleri; kimliğimiz, kişisel verilerinizi işleme amaçlarımız, kime ve hangi amaçla aktardığımız, hukuki sebeplerimiz, yöntemlerimiz ve haklarınız konusunda bilgilendirmek isteriz:

Kişisel verileriniz,

hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun ve belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmekte,

doğru ve gerektikçe güncel tutulmakta,

işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü kullanılmakta ve

hukuka uygun olarak belirlediğimiz saklama süresi boyunca muhafaza edilmektedir.

Veri Kategorisi

Kişisel Veriler

İlgili Kişi

İşleme Amacı

İşlememizdeki Hukuki Sebep

Toplama Yöntemi

Veri Aktarımı

Kimlik

Ad Soyad

Aday Üye

Aday Üye’nin profilini oluşturmak

Aday Üye’nin kayıt sürecinin yürütülmesi bakımından Kimlik verisini işlememizin meşru menfaatimiz için zorunlu olması

Kayıt Formu ile, otomatik

Yalnızca uyuşmazlık halinde yetkili makamlar ile paylaşılabilecektir.

Kimlik

TC Kimlik Numarası

Üye

Fatura düzenlemek amacıyla

Aday Üye’nin yaptığı ödeme sonucunda fatura düzenlemek bakımından Kimlik verisini işlememizin meşru menfaatimiz için zorunlu olması

Kayıt Formu ile, otomatik

Yapılmıyor.

İletişim

Telefon Numarası

Aday Üye

Aday Üye’ye doğrulama ve bilgilendirme mesajları yollamak, siparişiyle ilgili iletişime geçmek/ Fatura düzenlemek

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince ticari iletişimi sağlamak amacıyla İletişim verisi işlenmektedir.

Kayıt Formu ile, otomatik

Yapılmıyor.

İletişim

Adres

Üye

Fatura düzenlemek amacıyla

Aday Üye’nin yaptığı ödeme sonucunda fatura düzenlemek bakımından İletişim verisini işlememizin meşru menfaatimiz için zorunlu olması

Kayıt Formu ile, otomatik

Yapılmıyor.

İletişim

E-Posta Adresi

Aday Üye

Aday Üye’ye doğrulama ve bilgilendirme amaçlı iletiler gönderme

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince ticari iletişimi sağlamak amacıyla İletişim verisi işlenmektedir.

Kayıt Formu ile, otomatik

Yapılmıyor.

Sahip olduğunuz haklar aşağıdaki gibi özetlenebilir:

Kişisel verilerinizin,

  • işlenip işlenmediğine,
  • işlenme amacına,
  • yurtiçine ya da yurtdışına aktarılmasına dair

bilgi edinme;

  • amacına uygun işlenmesini,
  • yanlış veya eksikse düzeltilmesini ve üçüncü kişilerin haberdar edilmesini,
  • ilgili sebepler ortadan kalktıysa imha edilmesini ve üçüncü kişilerin haberdar edilmesini ve
  • uğradığınız zararların tazmin edilmesini

talep etme;

  • otomatik sistemlerce yapılan analizler sebebiyle aleyhinize çıkan sonuçlara

itiraz etme.

Yukarıda belirtilmiş olan hakları kullanımınıza dair beyanı, kimliğinizi tespit edici belgeler ve talep konusu ile beraber aşağıdaki kanallar vasıtasıyla tarafımıza iletebilirsiniz:

  • [email protected] adresine e-posta yolu ile güvenli elektronik imzalı ya da imzasız olarak iletmek suretiyle,
  • “Altunizade Mahallesi Kısıklı Caddesi No:47/4 Üsküdar/İSTANBUL” adresine elden teslim etmek suretiyle veya Noter ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla.

Talebinizi 30 (otuz) günden fazla olmamak üzere en kısa sürede ve işlemin maliyeti olmadığı sürece ücret talep etmeksizin cevaplayacağımızı taahhüt ediyoruz.

Sosyal Medyada Biz